3.
Grading Novosti

Treći Gradingov kotlić

28.07.2016.

U subotu 03.09.2016. s početkom u 09:00 sati održati će se „Treći Gradingov kotlić “ na prostoru parkirališta prodajnog centra Grading u Bedekovčini.

Pozivamo sve zainteresirane kuhare/ice natjecateljskog duha da se prijave u našem salonu namještaja od pon-pet: 09:00 – 19:00  i subotom od 08:00 – 14:00. Prijave se prikupljaju do 01.09.2016., stoga požurite, jer zabava je zagarantirana! Broj natjecatelja ograničen je na 20 ekipa.

PRAVILA:

Svaka kulinarska ekipa sastoji se od maksimalno dva člana.

Organizator osigurava:

  • Vrijedne nagrade za prve tri ekipe:
  1. Nagrada – namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 1.500,00 kn
  2. Nagrada – namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 1.000,00 kn
  3. Nagrada – namještaj iz vlastite proizvodnje u vrijednosti 500,00 kn

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koji drugi proizvod koji nije iz vlastite Grading proizvodnje. Moguća je nadoplata za proizvod iz vlastite Grading proizvodnje koji je skuplji od iznosa nagrade.

  • Klupe i stolove, pribor za konzumiranje hrane i pića
  • Simbolične nagrade (pregače) i zahvalnice za sve sudionike
  • Šator ili velike suncobrane u slučaju kiše (dakle „Treći Gradingov kotlić “ se ne odgađa bez obzira na vremenske prilike i neprilike !)
  • Piće i kruh

Kulinarske ekipe sa sobom trebaju donijeti: meso, povrće, začine i mirodije, kotlić i pribor koji je potreban za kuhanje (žlica, vilica, nož…)

OCJELJIVANJE:

Jelo će degustirati i ocijeniti žiri od 3 člana.

Također obaviještavamo sve da nas posjete u našem prodajnom centru jer je rujan mjesec blagovaonica te se po povoljnim cijenama može kupiti blagovaonski asortiman namještaja kao i pogledati ponuda ostalog namještaja po akcijskim cijenama.

Odgovori