clanak-naslovna
Grading Novosti

Program namještaja za starije i teško pokretne osobe

08.12.2016.

Grading d.o.o. proizvodi namještaj prema željama i potrebama svojih kupaca.

Kupac u Gradingu može birati visinu i širinu namještaja, također može birati preko 150 vrsta tkanina za svoj namještaj, kao i tvrdoću sjedišta (mekše ili tvrđe ispune namještaja za sjednje i ležanje). Sve to su prednosti naše vlastite proizvodnje a uvelike olakšavaju svakodnevnicu našim kupcima u starijoj životnoj dobi i pomažu im da se u svom domu osjećaju lijepo i ugodno.

Kupci starije životne dobi kod nas najviše kupuju kaučeve koje možemo prilagoditi na željenu visinu na način da se povisi cijela konstrukcija kauča ili da samo stavimo povišene nogice. S time da su povišene nogice besplatne i ulaze u cijenu kauča. Ponudu kauča iz naše vlastite proizvodnje možete pregledati ovdje: http://grading.hr/?s=kau%C4%8D&post_type=product&product_cat=0

Visinu možemo prilagoditi i na krevetima, bilo da se radi o tapeciranom krevetu ili krevetu od masivnog drva. Za svakodnevicu osoba starije životne dobi, mogućnost kupnje takvog namještaja znači jako puno. Bez obzira na godine svima nam je kod kuće najljepše i to je prostor koji trebamo urediti i prilagoditi svojim potrebama. Tako je starijim osobama puno lakše sjesti i ustati se sa višeg kauča ili kreveta, mi smo svjesni potreba tih kupaca i iz toga razloga izrađujemo i takvu vrstu namještaja. Od ponude kreveta istaknuli bi povišeni krevet MARIS u dimenziji 90 x 200 cm, koji se u Gradingu može kupiti već od 855,00 kn. Krevet MARIS ima masivnu drvenu konstrukciju a dolazi u 5 boja: nautr/bukva, wenge, bijela, trešnja, hrast.

Osim namještaja proizvodimo i kvalitetne madrace koji se mogu izraditi u bilo kojoj dimenziji. Dobar madrac također je jako bitan za starije koji imaju problema sa bolovima. Na kvalitetnom madracu stariji mogu lakše zaspati ali se i probuditi sa što manje bolova i odmorni. U svakodnevnici puno novaca odvajamo na skupe mobitele i automobile a ono što bi nam trebalo biti najbitnije je ulaganje novaca u zdravlje, posebno kod starijih kojima odgovarajući namještaj i madraci uvelike olakšavaju život.

Grading u ponudi ima medicinske madrace, to su madraci sa džepičastim oprugama (model STIMULATE i CLOUD)  koji se u potpunosti prilagođavaju položaju tijela.

U  ponudi imamo i električne podizne podnice, sa regulacijom visine za uzglavlje i uznožje. Takve podnice još više olakšaju samo ležanje i spavanje starijim osobama jer se mogu lakše  smjestiti u krevetu u položaju koji njima najviše odgovara. Električne podizne podice olakšavaju spavanje i svima koji zbog različitih zdrastvenih problema moraju spavati na povišenom, bilo da se radi o mlađim ili starijim osobama.

U Gradingu se može kupiti i bolnički krevet dimenzije 90*200 cm, sa električnim podešavanjem visine uzglavlja i uznožja. Krevet je na kotačima od kojih svaki ima kočnicu na sebi, sastavni dio kreveta je trapez s hvataljkom. Podešavanje visine kreveta je od 40-80 cm., sa maksimalnim opterečenjem od 150 kg. Bolnički krevet možete kupiti u Gradingu po cijeni od 5.557,50 kn.

Bolnički krevet je njemački proizvod visoke kvalitete koji pruža dugoročnu uporabu.

Za osobe koje veći dio dana provedu u ležećem položaju u ponudi imamo antidekubitalni madrac sa pumpom. Izmjenično napuhavanje komora madraca omogućuje rasterećenje stalnog pritiska tijela, te osigurava bolju prokrvljenost tijela. Antidekubitalni madrac s pumpom u Gradingu se može kupiti po cijeni od 815,40 kn.

Grading u Bedekovčini pravo je mjesto za starije osobe koji trebaju namještaj u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i izazovima sa kojima se susreću u starosti. Pozivamo Vas da nas posjetite, razgledate ponudu namještaja a naše prodajno osoblje pomoći će Vam da odaberete namještaj sa kojim ćete biti zadovoljni.