Početak

Poduzeće GRADING započinje svoj rad 1986. godine i od svojeg početka posluje kao obrt. GRADING d.o.o. osnovan je 1991. godine a osnivači su Borislav i Jadranka Tadić. Tadašnja osnovna djelatnost je građevinarstvo sa ukupno 7 zaposlenih.

Za vrijeme bavljenja građevinom, izgrađen je prvi salon.
1999.godine osnovna djelatnost promijenjena je u trgovinu namještajem na veliko i malo u vlastitom salonu površine 1000 m2.

U vlasništvu GRADINGA je i sportsko – rekreativni centar sa teniskim terenima. Promjenom djelatnosti u trgovinu, a kasnije i proizvodnju namještaja, na prostoru teniskih terena gradi se prilaz, parking i salon namještaja.

Proizvodnja tapeciranog namještaja

Stalnim razvojem, težnjom za napredak i što boljoj ponudi krajnjem korisniku 2000. godine pokreće se vlastita proizvodnja tapeciranog namještaja za sjedenje i ležanje u radionici na svega 200 m2 sa 8 zaposlenih. Proizvodnjom kvalitetnog namještaja privlačimo pažnju tržišta, naši proizvodi postaju prepoznatljivi po kvaliteti te se sa svakodnevnim povećanjem broja klijenata nameće i potreba za proširenjem proizvodnog kapaciteta i ponude u vidu novih proizvodnih programa.

Proizvodnja pločastog namještaja

Kako bi ponudili širi asortiman proizvoda našim klijentima, 2001. godine počinje proizvodnja namještaja od pločastog materijala i masivnog drveta, a proizvodni kapacitet povećava se  i nadograđuje na veličinu od 600 m2. Novi pogon za proizvodnju namještaja u potpunosti je opremljen svim strojevima i alatima potrebnima za brzu i kvalitetnu izradu namještaja uz kompetentne zaposlenike.

Proširenje salona

Zbog ukazanog povjerenja i proširenja ponude vlastitog programa i programa ostalih renomiranih proizvođača, dolazi do potrebe proširenja prodajnog i izložbenog prostora te krajem 2005. godine pokrećemo projekt izgradnje novog, većeg i modernijeg prodajnog objekta.U slijedeće 2 godine prikupljena je kompletna potrebna dokumentacija i suglasnosti za realizaciju našeg projekta.

Krajem 2007. godine počinje izgradnja novog, modernog i suvremeno opremljenog salona namještaja. Salon je završen i otvoren u svibnju 2009. godine tako da je sada ukupna površina izložbenog i prodajnog prostora 3500 m2.

Kontinuiranim ulaganjem u nove tehnologije i naobrazbu djelatnika te proširenjem kadrova i dodatnim zapošljavanjem uz praćenje trendova, GRADING d.o.o. zapošljava 44 djelatnika koji svojom stručnošću, marljivim i predanim timskim radom bitno doprinose daljnjem razvoju tvrtke.

Kvaliteta izrade, poštivanje ugovorenih rokova, garancija,profesionalna usluga montaže naše su osobine koje prepoznaju kupci diljem Hrvatske, a i šire. Prepoznati smo kao idealan partner u opremanju životnog i radnog prostora.

Proizvodnja madraca

Brojne pohvale za kvalitetan tapecirani namještaj daju nam dodatni poticaj za stvaranje novog proizvoda. Krajem 2013. godine otvoren  je pogon za proizvodnju visoko kvalitetnih madraca . Madraci Recharge predstavljeni su kao brend koji tijelo puni energijom.

Izgradnja skladišnog prostora

Rast proizvodnje i kontinuirano nadopunjavanje proizvodnog asortimana doveli su do potrebe za većim skladišnim prostorom koji je izgrađen 2015. godine

25. Godina tradicije i iskustva

U veljači  2016. godine GRADING slavi 25 godina postojanja. Godine su dokaz da se upornost i trud svakako isplati.

Raznovrsnošću ponude u salonu, širokom ponudom proizvoda po narudžbi i prepoznatljivom kvalitetom ispunjavamo svoju misiju i cilj, a time dobivamo i najveću nagradu: ZADOVOLJSTVO NAŠIH KUPACA, KLIJENATA I PARTNERA. Tako nagrađeni dobivamo i dodatnu motivaciju za daljnjim razvojem, povećanjem kvalitete rada, usluga i proizvoda.