Grading Novosti

Noviteti u Gradingu

22.09.2016.

Proizvodni i prodajni asortiman svakodnevno se nadopunjava sa novim proizvodima, no Grading d.o.o. svoju ponudu nadopunio je sa 2 nova proizvoda koji su posebno zamijećeni među posjetiteljima prodajnog centra u Bedekovčini.

 

Od sada u Gardingu možete isprobati i kupiti masažnu fotelju koja je najbolje za opuštanje nakon napornog radnog dana. Masažna fotelja EMPEROR ima više funkcija masaže za cijelo tijelo. Možete birati vrstu masaže za pojedine dijelove tijela, kao i brzinu i intenzitet. Cijenu masažne fotelje možete pogledati ovdje:

http://grading.hr/namjestaj/dnevni-boravak/fotelje/emperor-masazna-fotelja/

A da biste vratili energiju spavajući Grading je proizveo novi jastuk brenda RECHARGE.

Jastuk SENSATION izrađen je od memorijske pjene, idealne tvrdoće za opušteno i dugo spavanje. Udio sastava navlake su prirodna bambusova vlakna. Bambus je istovremeno antialergijski i antibakterijski materijal. Koži ugodna bambusova vlakna odlično upijaju vlagu i nude potpunu ugodnost svima koji se tijekom noći znoje.

Memorijska pjena se zbog svojih termoaktivnih svojstva prilagođava obliku tijela te ne stvara gotovo nikakav pritisak na vratnu kralježnicu prilikom spavanja.

Jastuk SENSATION dolazi u ekskluzivnom pakiranju ekološke kartonske kutije. Osim što je postao korisnik zelene energije te koristi električnu energiju isključivo iz hidroelektrana HEP-a, Grading d.o.o. je ekološkom ambalažom ponovno pokazao svoju društvenu odgovornost prema okolišu.

Kvaliteta memorijske pjene i ekskluzivna ambalaža čine jastuk SENSATION proizvodom premium kvalitete. U njegovu kvalitetu možete se osobno uvjeriti u prodajnom centru u Bedekovčini. Detaljnije informacije o jastuku SENSATION možete pogledati ovdje:

http://grading.hr/namjestaj/grading-proizvodnja/sensation-jastuk-memorijske-pjene/

 

Slične objave

Odgovori