kupovina novog stroja
Grading Novosti

Grading d.o.o. kupovinom novog stroja ulaže u napredak, a kupce očekuju još brži rokovi isporuke

22.02.2017.

U želji za daljnim napretkom, Grading d.o.o. kupio je novi stroj za obradu drva. Radi se o horizontalnom raskrajaču koji ima mogućnost rezanja tri ploče odjednom, dok do sada nismo imali te mogućnosti. Ulaganjem u nove tehnologije povećati ćemo proizvodne kapacitete, razvijati još više novih proizvoda i ono najbitnije pružiti kupcu još brže rokove isporuke.

Kvaliteta prepoznata na tržištu Hrvatske i Europe dodatni nam je poticaj za rastom i razvojem.

Uz zadovoljne kupce koji se stalno vraćaju u naš prodajni centar i vjerno kupuju proizvode iz naše tvornice namještaja, sigurni smo da će se ova velika investicija isplatiti.

Iza nas je 26 godina uspješnog rada koje su pokazale da se isplatilo ustrajati u jednom – proizvoditi kvalitetan namještaj.  Prošla godina značajna je po rastu zaposlenosti u našoj tvrtci; zaposlili smo desetak novih, stručnih djelatnika u različitim odjelima. Kada tome pridodamo i novi stroj za obradu drva jasno je da smo spremni proizvoditi još više i svojim kupcima i poslovnim partnerima pružiti još bolju uslugu. Novi stroj pruža nam mogućnost da proizvedemo puno više u puno manje vremena nego je to bilo potrebno do sada. Sada ćemo moći ubrzati proizvodne procese i pružiti tržištu priliku da kupuje još više kvalitetnih Hrvatskih proizvoda i sve uz kratke rokove isporuke.

Slične objave