grading humanitarna prodaja
Grading Novosti

Humanitarna prodaja u Gradingu

28.11.2017.

U suradnji sa centrom za rehabilitaciju STANČIĆ iz Dugog Sela u prodajnom centru Gradinga održava se humanitarna prodaja adventskih vijenaca te ostalih božićnih artikala i dekoracija.

 

Sa željom da pomogne onima kojima je to najpotrebnije Grading d.o.o. dio je ove humanitarne akcije. Centar za rehabilitaciju STANČIĆ iz Dugog Sela je ustanova socijalne skrbi za osobe sa intelektualnim teškoćama. Temeljna uloga ustanove je osigurati osobama s intelektualnim teškoćama poštivanje temeljnih ljudskih prava što uključuje pravo na život u zajednici uz osiguran pristup svim neophodnim socijalnim uslugama i društvenim sadržajima, koje im omogućuje punu socijalnu uključenost uz primjerenu kvalitetu življenja. Vizija ustanove je društvo koje svojim građanima s intelektualnim teškoćama pomaže razvoj osobnih potencijala kako bi postali ravnopravni i uvažavani članovi zajednice. Kako bi podržali misiju i viziju ove ustanove odlučili smo pomoći na način da ustupimo prostor prodajnog centra za ovu humanitarnu prodaju.

 

Korisnici udruge izradili su adventske vijence, nadstolnjake, jastuke, pregače, čestitke i još mnoge dekoracije sa božićnim motivima. Proizvodi se mogu kupiti u radnom vremenu prodajnog centra Grading u Bedekovčini. Ova humanitarna prodaja počela je 25.11.2017. i traje do 02.12.2017. odnosno do isteka zaliha. Svi proizvodi su ručni radovi korisnika centra i njima ide sav prihod od prodaje.

Pozivamo sve da se uključe u ovu humanitarnu akciju.

Slične objave