clanak-sponzorstvo
Grading Novosti

Grading postao sponzor RK Bedekovčina

18.10.2016.

Grading d.o.o. postao je sponzor rukometnom klubu Bedekovčina. Svojim sponzorstvom podržavamo približavanje rukometa i sporta općenito, mlađim generacijama.

Rukometni klub Bedekovčina nedavno je obilježio 50 godina postojanja, te je jedini muški rukometni klub u Krapinsko – zagorskoj županiji u natjecateljskom sustavu Hrvatskog rukometnog saveza.

Da bi sportski klubovi poput ovoga mogli djelovati, potrebna je pomoć svih nas, bilo u donacijama ili bilo kakvom drugom obliku sponzorstva. Bavljenje sportom razvija kreativnost, prijateljstvo i timski rad. U timskom sportu kao što je rukomet mladi uče da se samo zalaganjem i trudom ostvaruju veliki rezultati.

Djeca koja se bave sportom općenito su zdravija, pokazuju bolji uspjeh u školi te su više timski orijentirana što je dobro i za sportski no kasnije i poslovni uspjeh.

Svojim sponzorstvom želimo biti primjer drugima, da podupiru mlade u bavljenju sportom no isto tako da pomažu sportskim klubovima kako bi mogli djelovati i pružati mladima najbolji način za provođenje slobodnog vremena.

 Više o RK Bedekovčina možete saznati ovdje: http://www.rk-bedekovcina.hr/

Slične objave