ŽELITE UNIKATNI NAMJEŠTAJ?

Industrijski, serijski izrađen namještaj Vam ne odgovara? Imate vlastitu ideju i viziju koju netko samo treba pretočiti u stvarnost? Obratite nam se s povjerenjem.

 

Industrijski, serijski izrađen namještaj Vam ne odgovara? Imate vlastitu ideju i viziju koju netko samo treba pretočiti u stvarnost? Sviđa Vam se oblik, ali nije vam lijepa boja ili uzorak koja se nudi? Pronašli ste sliku nekog komada namještaja na internetu, ali nemate gdje kupiti?

Ako Vas muči neki od navedenih problema, obratite se nama. S dugogodišnjim iskustvom u izradi pločastog i tapeciranog namještaja za najzahtjevnije prostore i klijente, možemo Vam garantirati da ćemo zadovoljiti i Vaše potrebe. Kompetentan i stručan tim, potpomognut suvremenom tehnologijom i najmodernijim strojevima i alatima, riješit će i najkompleksnije probleme vezane za uređenje i opremanje prostora.
Saslušat ćemo Vas i savjetovati te ćemo u samo nekoliko koraka, u najkraćem roku napraviti idejno rješenje za Vaše želje i potrebe. Nakon što usuglasimo sve atribute i parametre namještaja koji trebate, prelazimo na izradu.

 

 

Kontaktirajte nas za više informacija. 

UPIŠITE SVOJ E-MAIL I PRATITE NOVOSTI IZ TVRTKE GRADING D.O.O.