grading opremanje švicarska
Grading Novosti

Dobar glas daleko se čuje – opremanje u Švicarskoj

 

14.07.2017.

namještaj po mjeri

Iako smo dosad opremali brojne interijere u inozemstvu, donosimo vam priču o opremanju jednog stana u Švicarskoj.

Mlada četveročlana obitelj iz Züricha od kojih je dio njih porijeklom iz Zagorja prepoznali su nas kao pouzdanog partnera za opremanje svoj stana. Posjetili su nas u ožujku ove godine i odabrali namještaj po mjeri iz naše vlastite proizvodnje.

 

 

 

 

Kutna garnitura NERA, klizni ormari, krevet i komode samo su neki od proizvoda koji su pronašli svoje mjesto u stanu obitelji Kremer.

 

namjestaj po mjeri      namještaj po mjeri

 

U jednu od soba smjestili smo krevet koji je kombinacija dvaju modela naših kreveta. Uzglavlje kreveta napravljeno je po uzoru na krevet RUBIN dok su bočne strane napravljene od iverala 36 mm debljine po uzoru na krevet IVICA. Sivo uzglavlje u kombinaciji sa bijelim okvirom pokazalo se kao odlična kombinacija.

U dječjim sobama montirali smo klizne ormare E1 sa ogledalom na lijevoj strani, kao i praktičnim rasporedom unutar ormara. U unutrašnjosti sa desne i lijeve strane ormara ugradili smo ladičare u koje je lakše sortirati manje odjevne predmete dok je prostor iznad ladičara namijenjen vješanju odjeće.

 

namještaj po mjeri      namještaj po mjeri

 

Klijenti su zajedno sa našim timom osmislili i dodatnu zidnu oblogu od bijelog iverala na koju smo montirali masivnu hrastovu ploču. Na taj dodatak djevojčica je odložila svoje omiljene plišane igračke.

 
namještaj po mjeri

 

Kod ulaznih vrata stana nalazi se komoda sa kliznim vratima. Komoda je izrađena od bijelog iverala 18 mm debljine i crnog stakla. Unutrašnjost komode popunjena je policama koje se mogu regulirati ovisno o tome što želite odložiti u komodu.
Ako ste i Vi u potrazi sa pouzdanim partnerom za opremanje interijera obratite nam se!

 

 

 

Slične objave