dina-001
Grading Novosti

DINA – nova garnitura iz vlastite proizvodnje

10.10.2016.

U vrijeme kada se trendovi brzo mijenjaju a moderni interijeri traže sve zahtjevniji pristup uređenju, Grading d.o.o. proizveo je još jednu kutnu garnituru koja po svim svojim karakteristikama odgovara potrebama današnjeg kupca.

Prošlo je vrijeme kada uređenju dnevnog boravka nismo posvetili toliko vremena, danas je to prostor gdje puno više boravimo, odmaramo, jedemo a sve više i spavamo.

Da bi se kvalitetno opustili i odmorili za Vas smo dizajnirali kutnu garnituru DINA.

Već na prvi pogled uočiti ćete poseban dizajn naslona koji služi kao udoban ležaj za dugo opuštanje, čitanje knjige ili gledanje televizije. Kao i sav namještaj koji proizvodimo, kutna garnitura DINA je proizvod premium kvalitete. Izrađena je od masiva bukve što osigurava čvrstu konstrukciju i dugotrajnost, dok val opruge, kvalitetna spužva, vata i tkanina dodatno doprinose njenoj udobnosti.

Za dodatni komfor tu je već spomenuti naslon koji služi kao udoban ležaj, a funkcija razvlačenja donosi još više mjesta za udobno spavanje ili pak samo popodnevno izležavanje.

Kutna garnitura DINA samo je jedan u nizu naših tapeciranih proizvoda. Koji god proizvod iz naše vlastite proizvodnje izabrali nećete pogriješiti. Kupnjom naših proizvoda dugoročno ulažete u svoj životni prostor.

Dimenzije i cijene kutne garniture DINA možete pregledati ovdje: http://grading.hr/namjestaj/grading-proizvodnja/dina-kutna-garnitura/